HTML

Fenyő gyerek ágyak könnyen tisztíthatóak

2015.04.15. 00:55 tothgeza16

Különböző életszakaszokban eltérő igények fogalmazódnak meg a fekhellyel kapcsolatban. A szabad mozgás, könnyű tisztíthatóság biztosítása, az allergének távol tartása és a higiénia a legfontosabb feladat. A fenyő gyerek ágyak eleget tesznek a biztonsági elvárásoknak, stabilan állnak, gömbölyített szélűek, felületük egészségre ártalmatlan anyagokkal van kezelve.

A fenyő gyerek ágyak kiváló minőségű, két oldalon leesésgátlóval szerelt, erős és biztonságos szerkezetű gyerek ágyak.Teljes egészében tömör fenyőfából készülnek. A matrac alátámasztásához a kereszt bordás ágyrács a jó választás, mert a hossz bordás megoldás balesetveszélyes, a gyerek keze beszorulhat a bordák közé.

A gyerek matrac vásárlásakor egy folyamatosan növő szervezetről kell gondoskodni,ebben az életszakaszban még nem beszélhetünk felnőttekre jellemző testsúlyról, ezért keressünk olyan típust, amely az alacsonyabb testsúly mellett is biztosítani tudja azokat a kényelmi, ízületi és gerincvédelmi funkciókat, amit a felnőtteknek szánt matracoktól is elvárnánk.

Nagy hangsúlyt kell fektetni ebben a korban a higiéniára.A jó gyerek matrac egészséges, jól szellőzik, huzata mosható, bírja a strapát, ideális a gyereknek. A fenyő gyerek ágyak könnyen tisztíthatóak, erős, masszív szerkezetűek, állaguk következtében strapabíróak, sokáig szolgálják gyermekeinket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyogyerekagyak.blog.hu/api/trackback/id/tr387369284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása